Wat maakt ons zo bijzonder?

Heel Bijzonder, onderdeel van “Westendorp-PR”, is een sfeervolle lunchroom en interieurwinkel in het centrum van Enschede. De naam Heel Bijzonder verwijst naar ons heerlijke lunch- en zoetighedenaanbod, de combinatie met woonartikelen én naar onze kandidaten die bij ons werken: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op deze leerwerkplek krijgen onze kandidaten de ruimte om door te groeien en zichzelf elke dag te ontwikkelen. Zo bereiden we ze voor op hun toekomst, om waar mogelijk een betaalde baan te gaan bemachtigen.

Al onze producten worden met de grootste aandacht en liefde bereid en geserveerd – ook wanneer we een enkele keer iets meer van uw geduld vragen. U draagt als klant een stukje bij aan het groeiproces van onze mensen. Wij ontmoeten u graag in ons gezellige restaurant!

Bij ons werken:

  • mensen in de ziektewet die bezig zijn met hun herstel;
  • mensen in de WIA of Wajong die weer kunnen en willen werken;
  • leerlingen uit het praktijkonderwijs met nog net te weinig ervaring voor de arbeidsmarkt;
  • mensen met een indicatie voor dagbesteding, die zichzelf graag uitdagen voor de volgende stap in de maatschappij.

Westendorp-PR

Heel Bijzonder is een initiatief van WestendorpPR - Participatie en Re-integratie. Door middel van jobcoaching en persoonlijke begeleiding helpen wij mensen aan een goede aansluiting bij de maatschappij. Wij werken graag aan een samenleving waarin iedereen kan en mag meedoen.

"je kunt de gewoonste dingen heel bijzonder maken, door ze te doen met hele bijzondere mensen." Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de site van WestendorpPR - Participatie en Re-integratie
 

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items