Lees graag vóór u een bestelling plaatst de bezorgvoorwaarden onderaan deze pagina door, om eventuele misverstanden te voorkomen!

Lunchdeal

Vanaf 5 personen kunt u ook een lunchdeal laten bezorgen. Hiervoor heeft u keuze uit 4 verschillende mogelijkheden.
Lunchdeal 1
€ 6,25
Lunchdeal 2
€ 6,75
Lunchdeal 3
€ 8,25
Lunchdeal 4
€ 8,75

.

BezorgvoorwaardenLeveringen
Heel Bijzonder levert van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur. U kunt bestellingen die moeten worden bezorgd bij voorkeur indienen via onze website. Contoleer altijd of u een bevestigingsmail hebt ontvangen. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Bestellingen die vòòr 13.00 uur geleverd moeten worden, graag een dag van tevoren doorgeven. In overleg is levering buiten de reguliere bezorgtijden mogelijk.

Bezorgen
Onze bezorgdienst is mensenwerk en overmachtsituaties kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Een factor kan zijn dat wij werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Wij doen ons uiterste best uw bestelling op tijd te bezorgen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de bezorgservice. Heel Bijzonder kan zodoende niet (financieel) aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat bezorgde bestellingen.

Bezorglocaties en -kosten
Heel Bijzonder bezorgt bestellingen uitsluitend binnen de gemeente Enschede. Binnen en buiten de stadsgrenzen gelden verschillende tarieven.

Bezorgkosten:
  Onder € 30,00   Geen bezorging, alleen take away
  Tussen € 30,00 en € 50,00   Binnen de stad: € 3,50
  Buiten de stad: € 5,00
  Vanaf € 50,00   Binnen de stad: Geen bezorgkosten
  Buiten de stad: € 2,50


Betaalwijze
  • Leveringen worden contant met de bezorger afgerekend.
  • Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk de betaling over te maken. Bestellingen die op rekening moeten worden gezet kunnen alleen via onze website besteld worden. Wij sturen dan binnen 48 uur na levering een factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van maximaal 8 dagen.
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.